معاون آموزشی وزیر علوم از افزایش ضریب ایمنی آزمونها خبر داد و گفت: برگزاری امتحان حضوری و دروس عملی نداریم، همچنین باید اثر امتحان پایان ترم کمتر شود.
به گزارش مهر، علی خاکی صدیق درباره شرایط و برگزاری امتحانات پایان نیمسال ترم جاری گفت: همان شرایط ترم قبل برقرار بوده و تفاوتی نکرده است، امتحانات به صورت غیر حضوری و الکترونیکی برگزار میشود و امتحانات دروس عملی برگزار نمیشود.
برگزاری امتحان حضوری نداریم مگر اینکه از ستاد کورنا مجوز اخذ شود
وی درباره اینکه اگر استادی تشخیص دهد که آزمون یک درس باید حضوری برگزار شود، امکان برگزاری امتحان حضوری برای وی وجود دارد یا خیر افزود: با توجه به مصوبه ستاد کرونا دانشگاهها، آموزش و امتحان حضوری ندارند، مگر اینکه از ستاد کرونا مجوز اخذ کرده باشند.
حذف نیم سال برقرار است
معاون آموزشی وزارت علوم درباره حذف نیم سال برای دانشجویانی که درگیر بیماری کرونا و مواردی این چنینی هستند، گفت: حذف نیم سال تحصیلی دانشجویان در این ترم تحصیلی نیز مجاز است و در صورت تقاضا، دانشجویان میتوانند درخواست حذف ترم تحصیلی خود را به دانشگاه خود ارائه کنند.
تعیین وزن نمره دانشجویان توسط اساتید
وی درباره اینکه امتحانات پایان ترم چند درصد نمره دانشجویان را تشکیل میدهد گفت: ارزیابی در طول ترم در کنار یک آزمون پایان ترم، مبنای نمره دانشجویان قرار میگیرد. اما اینکه چند درصد نمره به ارزیابی طول ترم و چند درصد به آزمون پایان ترم اختصاص داده شود، توسط اعضای هیأت علمی تعیین میشود و آنچه که مهم است این بوده که فقط نباید به آزمون پایان ترم توجه شود و این آزمون به تنهایی عملکرد دانشجویان را ارزیابی و سنجش کند.
کاهش تقلب با توزیع ارزیابی در طول ترم
وی درباره پیش بینیهای صورت گرفته برای جلوگیری از تقلب نیز گفت: یک راه حل اساسی برای کاهش رفتارهای نادرست در حین امتحانات این است که ارزیابی در طول ترم انجام شده و اثر امتحان پایان ترم کمتر شود.
افزایش ضریب ایمنی امتحانات در نرم افزارها
خاکی صدیق افزود: روشهایی نیز وجود دارد که امتحانات طوری تنظیم شود که صحت آن افزایش یابد، و این در نرم افزارها موجود است، استادان آموزش دیده و میدانند از هر نرم افزاری که استفاده میکنند میتوانند از امکانات تست و امتحان استفاده کرده و ضریب ایمنی آن را افزایش دهند.
نتایج ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
به گزارش مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبانی که در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام و انتخاب رشته کردهاند، میتوانند برای مشاهده نتیجه خود به سایت آن سازمان به نشانی http://www.sanjesh.org مراجعه کنند.
پذیرفته شدگان میتوانند در روزهای دوشنبه ۲۲ دی ماه لغایت چهارشنبه ۲۴ دی ماه ۹۹ با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.
پذیرفته شدگان میتوانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام که در سامانه این مرکز به آدرس http://sanjesh.iau.ir قرار گرفته است مراجعه کنند.
سخنگوی سازمان سنجش گفت: مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی (معدل فوق دیپلم) کاردانی به کارشناسی امروز سهشنبه ۱۶ دی ۹۹ پایان می یابد.
به گزارش مهر، فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: براساس مصوبه بیست و چهارمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو ۲۲ مهر ۹۹ مقرر شد برای ظرفیتهای خالی مانده رشتهمحلهایی که در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ تکمیل نشده، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل فوق دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.
وی افزود: شرایط ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی (معدل فوق دیپلم) کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه سال ۱۳۹۹ دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در سایت سازمان سنجش اعلام شده است.
سخنگوی سازمان سنجش گفت: تاکنون ۷ هزار و ۳۶۳ نفر در تکمیل ظرفیت بدون آزمون کاردانی به کارشناسی ثبت نام و انتخاب رشته کرده اند.
وی اظهار داشت: ثبتنام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله از روز پنجشنبه ۱۱ دی آغاز شده است و متقاضیان تا ساعت ۲۴ امروز سهشنبه ۱۶ دی ۹۹ فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبتنام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: دفترچه راهنمای رشتههای تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترسی است.
- ۹۹/۱۱/۰۱