لری کینگ لایو
«لری کینگ لایو» (Larry King Live) عنوان برنامه ویژه کینگ در شبکه سی ان ان آمریکا است که از ژوئن 1985 تا 2010 پخش شد. کینگ د این برنامه میزبان طیف گستردهای از میهمانان از تئوری پردازان بشقاب پرنده تا سیاستمداران برجسته بود که اغلب نخستین مصاحبه شان را با او داشتند.
او اولین گفت و گوی خود را با «ماریو کومو» فرماندار نیویورک انجام داد و بعد از آن با افراد فراوانی از جمله بسیاری از رهبران دنیا، چهرههای معروف و سایرخبرسازان گفتگو کرده است. «میخاییل گورباچف، مارگارت تاچر، رونالد ریگان، و ولادیمیر پوتین» از جمله این افرادند.
او پس از پخش برنامه اش از سی ان ان از ساعت 9 تا 10 شب، به ایستگاه رادیویی میامی میرفت؛ البته تا زمانی که هر دو برنامه پخش میشد.
این برنامه محبوبترین و طولانیترین شوی تلویزیونی سی ان ان بوده و هر شب بیش از 1 میلیون بیننده را جلب خود میکرد.
این برنامه اغلب از استودیوهای سی ان ان در لس آنجلس و برخی اوقات از استودیوهای این شبکه در نیویورک یا واشنگتن پخش میشد.
برنامه زنده لری کینگ در کتاب رکوردهای گینس به عنوان طولانیترین برنامه تلویزیونی «با مجری ثابت و زمان پخش ثابت» ثبت شده است.
در فهرست چهرههایی که رودرروی لری کینگ نشسته اند، تعدادی زندانی و مجرم معروف هم دیده میشوند. لری کینگ تا به حال جوایز ویژهای برای گفتگو با قاتلها برده است؛ کسانی از جمله «کارلا فی تاکر» نخستین زنی که در تگزاس اعدام شد.
دو مورد از خاطره انگیزترین مصاحبههای وی با شخصیتهای سیاسی بود: در سال 1992، «راس پروت» میلیاردر آمریکایی کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری را برای نخستین بار در این برنامه اعلام کرد. مناظره ال گور و پروت در سال 1993 هم تا سال 2015 پربینندهترین برنامه سی ان ان بود.
لری کینگ برخلاف بسیاری از مصاحبه گرهای دیگر رویکردی مستقیم و غیرمجادلهای در مصاحبههای خود داشت. شهرت کینگ در طرح سؤالات آسان باعث محبوبیت وی نزد چهرههایی شده بود که میخواستند مواضع خود را در مورد موضوعات اعلام کرده و در عین حال در یک مباحثه مجادله برانگیز درگیر نشوند. این برنامه یک ساعته در برخی مناطق روزانه سه بار تکرار میشد و مخاطبین سراسر جهان از طریق سی ان ان اینترنشنال میتوانستند بیننده آن باشند.
به گفته سی ان ان، کینگ در دوره کاری اش بیش از 30 هزار مصاحبه انجام داد. از میان چهرههای سیاسی و یا شخصیتهای معروفی که با لری کینگ مصاحبه کرده اند میتوان به نام هایی، چون محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق ایران، باراک اوباما، جرج بوش پدر و پسر، بیل کلینتون، هیلاری کلینتون، ولادیمیر پوتین، دالایی لاما، هوگو چاوز، ال گور، نانسی ریگان، لورا بوش، مارلون براندو، تام کروز، جیم کری، آنجلینا جولی و بسیاری دیگر اشاره کرد.
بازنشستگی پس از 25 سال
تا سال 2010 شمار بینندگان برنامه کینگ به شدت افت کرده بود و منتقدان میگفتند رویکرد کینگ برای عصری که مصاحبهها به صورتی چالش برانگیز انجام میشود، کهنه شده است.
لری کینگ در 29 ژوئیه 2010 اعلام کرد که پس از 25 سال، برنامه «لری کینگ لایو» را تعطیل خواهد کرد. با این حال اظهار داشت که در برنامههای ویژه مناسبتی سی ان ان حضور خواهد داشت. این اعلامیه در زمانی منتشر شد که بر اساس برخی گمانه زنی ها، سی ان ان با «پیرس مورگان» یکی از مجریهای تلویزیونی انگلیسی برای جایگزینی برنامه لری کینگ مذاکره نموده بود. این اظهارات در ماه سپتامبر همان سال تأیید شد.
آخرین برنامه لری کینگ در 16 دسامبر سال 2010 برگزار شد.
در 17 فوریه 2012، شبکه سی ان ان اعلام کرد که لری کینگ دیگر در برنامههای ویژه این شبکه نیز حضور نخواهد یافت.
شبکه «اورا»
در مارس 2012، کینگ با «کارلوس اسلیم» کارآفرین، بازرگان و سرمایه دار مکزیکی لبنانی تبار، شرکت Ora TV را تأسیس کرد. در 16 ژانویه 2013، تلویزیون Ora صدمین قسمت از برنامه «لری کینگ ناو» (Larry King Now) را جشن گرفت. در سپتامبر 2017، کینگ اظهار داشت که قصد ندارد هرگز بازنشسته شود و انتظار داشت تا زمان مرگ در برنامههای خود مجری گری کند.
در ماه مه 2013، «شبکه آر تی امریکا» (RT America) متعلق به روسیه اعلام کرد که آنها با اورا تی وی معاملهای را برای میزبانی برنامه Larry King Now در شبکه خود منعقد کردند. کینگ در یک تبلیغات در آر تی امریکا گفت: «من ترجیح میدهم به جای اینکه از طرف آنها صحبت کنم از افراد دارای پست قدرت سوال بپرسم.» این نمایش همچنان در «هولو و اورا» در دسترس بود.
به گزارش خبرگزاری روسی ریانووستی یک سخنگوی کرملین گفت: «کینگ بارها با پوتین مصاحبه کرد. رئیس جمهور همیشه از رفتار حرفهای او و اشراف بلامنازع ژورنالیستی او تعریف میکرد.»
کینگ همچنین یک ستون از روزنامه یو اسای تودی را برای 20 سال از 1982 تا 2001 در اختیار داشت. اما وقتی این روزنامه بخش «زندگی» خود را بازطراحی کرد، این ستون حذف شد.
کینگ در مراسمی برای «بیل ماهر» برای دریافت ستاره در پیاده روی مشاهیر هالیوود در سپتامبر 2010 شرکت کرد.
لری کینگ به عنوان نویسنده و شخصیت تلویزیونی همچنان فعال بود.
کینگ همچنین صداپیشگی Doris the Ugly Stepsister را در شرک 2 و دنبالههای آن را انجام داد.
او همچنین خودش در فیلم The People v. O. J. Simpson: Story Crime American بازی کرد ودر یک قسمت از «قانون و نظم: دادگاه توسط هیئت منصفه» ظاهر شد.
کینگ از سال 2013 تا 2015 میزبان مجموعه تلویزیونی آموزشی In View با لری کینگ بود که از طریق شبکههای تلویزیونی کابلی از جمله شبکه تجارت فاکس و دیسکاوری پخش میشد.
کینگ و همسرش شاون در اکتبر 2012 در WWE Raw ظاهر شدند و در یک داستان شرکت کردند که کشتی گیران حرفهای «میز و کوفی کینگ استون» شرکت داشتند.
کینگ به یک کاربر بسیار فعال در سایت شبکههای اجتماعی توییتر تبدیل شد، جایی که در آنجا موضوعات مختلفی را منتشر کرد و نظرات خود را ارسال کرد. کینگ اظهار داشت: «من عاشق توئیت هستم، فکر میکنم این دنیای دیگری است که ما وارد آن شده ایم. وقتی مردم تماس میگرفتند، آنها به نمایش دعوت میشدند و اکنون من در توییتر افکار و نظرات خود را ارائه میدهم. کل مفهوم تغییر کرده است.»
پس از سال 2011، او همچنین با ارائه انواع مختلفی از تبلیغات تلویزیونی، اغلب به عنوان میزبان در مورد محصولاتی مانند مکمل غذایی اسیدهای چرب امگا و ... با مهمانان صحبت میکرد.
کینگ همچنین در سال 1988 موسسه خیریه «بنیاد قلب کینگ» را تاسیس کرد که به نیازمندان در انجام معالجات قلبی کمک میکرد.
تعهد به رژیم اسرائیل
بینندگان میتوانند وی را در مراسمی که برای فروش «اوراق قرضه رژیم صهیونیستی» و یا در برنامههای مؤسسه یهودی برایلی» (Jewish Braille Institute) برگزار شده است نیز مشاهده کنند.
لری کینگ همچنین نگارش یکی از فصول کتاب «اسرائیل برای من چه معنایی دارد» را نیز بر عهده داشت. در این کتاب نظرات 80 نفر از نویسندگان، چهرههای تلویزیونی، سیاستمداران و ژورنالیستهای حامی اسرائیل درج شده است. این کتاب توسط آلن دارشوویتز (Alan Dershowitz) صهیونیست معروف در سال 2007 منتشر شده است.
در این کتاب (صفحات 223 و 224) کینگ نظر خود در مورد رژیم آپارتاید اسرائیل را چنین بیان میکند: «چیزی مهیج و نفس گیر در مورد چکونگی ایجاد اسرائیل وجود دارد. صهیونیستها از حدود شصت سال قبل از تولد اسرائیل در مورد تشکیل یک دولت یهودی فعالیت میکردند. تشکیل دولت اسرائیل یک رویداد تاریخی منحصر بفرد بود.»
وی رژیم اشغالگر و آپارتاید صهیونیستی را مظهر امید، آزادی و خوداتکایی میخواند و مدعی میشود: اسرائیل صرفا یک نماد نیست. اسرائیل مظهر عملی امید، آزادی و خوداتکایی است. من هیچگاه یک یهودی دقیق و هوشیار نبوده ام، اما زمانی که دستاوردهای اسرائیل را نگاه میکنم، به قدرت و دموکراسی پرطراوت آن، از اینکه یک یهودی هستم، افتخار میکنم.»
لری کینگ در سال 2009 کتاب خاطراتش را با عنوان «سفر جالب من» منتشر کرد.
لری کینگ هشت بار ازدواج کرد. او با یکی از همسرانش دو بار ازدواج کرد؛ و پنج فرزند داشت.
دو نفر از آنها سال پیش ظرف چند هفته از یک دیگر درگذشتند؛ دختر او «چایا» در اثر ابتلا به سرطان ریه و پسرش «اندی» در اثر حمله قلبی.
- ۹۹/۱۱/۰۸