بلو نیوز - اخباری به رنگ آبی

بررسی خبر ها به رنگ آسمان

بلو نیوز - اخباری به رنگ آبی

بررسی خبر ها به رنگ آسمان

پیوندها
  • ۰
  • ۰

«لری کینگ» معروف‌ترین مجری تلویزیونی تاریخ رسانه‌ها است که در اوایل ژانویه ۲۰۲۱ به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بود در ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ درگذشت.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم به نقل از جماران، «لری کینگ» مشهورترین مجری و چهره تلویزیونی سالخورده جهان پس از ابتلا به بیماری کووید 19 در سن 87 سالگی در بیمارستان درگذشت.

 

بیانیه‌ای در حساب فیس بوک وی، فوتش را تأیید کرد.

 

روز دوم ژانویه گزارش شده بود که لری کینگ پس از ابتلا به کرونا در بیمارستانی در «لس آنجلس» بستری شده است. هفته گذشته این مجری قدیمی تلویزیون در بخش ایزوله (انفرادی) بستری شد و قادر به ملاقات با همسر هشتم خود «شاون کینگ» (که در سال 2019 روند طلاق از او آغاز شده است) یا سایر اعضای خانواده نبود.

 

او در سال‌های اخیر از یک رشته مشکلات جسمانی رنج می‌برد. این مجری در سال 2017 به بیماری سرطان ریه مبتلا شد، و یک بار هم در سال 2019 بر اثر حمله قلبی کارش به بیمارستان کشید.

 

او در مدت 63 سال فعالیتش در رادیو، تلویزیون و رسانه‌های دیجیتال چندین هزار گفتگو با افراد مختلف انجام داد و در سراسر دنیا به‌خاطر تاک شو‌هایش شهرت داشت. نیویورک تایمز تخمین زده که لری کینگ در دوران فعالیت اش بیش از 50 هزار مصاحبه انجام داده است.

 

کینگ در طی شش دهه فعالیت، با بسیاری از مشهورترین شخصیت‌ها و سیاستمداران جهان از جمله با همه روسای جمهور آمریکا از «جرالد فورد تا باراک اوباما» و همینطور «مارتین لوتر کینگ، دالای لاما، نلسون ماندلا» و محمود احمدی نژاد مصاحبه کرده بود.

 

لری کینگ که بود؟

لَری کینگ (Larry King)، با نام اصلی «لارنس هاروی زیگر» در 19 نوامبر سال 1933 در بروکلین نیویورک به دنیا آمد.

 

پدر وی «ادوارد زیگر» یک مهاجر اتریشی، صاحب یک رستوران و کارگر کارخانه صنایع تسلیحاتی بود. مادرش، «جنی گیتلز» یک خیاط بود.

 

او تنها یک برادر داشت. پدر و مادر او یهودی ارتدوکس بودند که در دهه 1930 از بلاروس به آمریکا مهاجرت کرده بودند.

 

پدرش در سن 44 سالگی در اثر بیماری قلبی درگذشت. مادر وی مجبور شد برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و دو پسرش از کمک‌های دولتی استفاده نماید.

 

مرگ پدر تأثیر خاصی در زندگی لری گذاشت و باعث شد علاقه خود را به تحصیل کردن از دست بدهد. بعد از اتمام دوران دبیرستان وارد بازار کار شد تا بتواند از لحاظ مالی به مادرش کمک کند.

 

او از همان سن پایین تمایل به کار در رادیو داشت.

 

رادیو و تلویزیون میامی

یکی از مجریان سی بی اس که کینگ به صورت اتفاقی با وی آشنا شده بود، به او گفت که به فلوریدا برود، زیرا بازار رسانه‌ای آنجا هنوز جوان بود و شغل‌هایی برای افراد بی تجربه‌ای مانند او وجود داشت. کینگ با قطار عازم میامی شد، و پس از شکست‌های اولیه، کینگ بالاخره توانست اولین شغل خود را در یک ایستگاه رادیویی بدست آورد. مدیر WAHR (اکنون WMBM) یک ایستگاه رادیویی کوچک در ساحل میامی وی را استخدام کرد تا به نظافت و انجام کار‌های پیش پا افتاده بپردازد.

 

پس از اینکه یکی از مجریان این ایستگاه رادیویی کارش را ترک کرد، آن‌ها کینگ را به جای وی گماردند. کینگ در 1 مه 1957 اولین برنامه خود را پخش کرد و از ساعت 9 صبح تا ظهر به پخش موسیقی از رادیو می‌پرداخت. او همچنین دو برنامه دیگر داشت که عصر‌ها پخش می‌شد. او هفته‌ای 50 دلار درآمد داشت.

 

مدیر وی معتقد بود که به خاطر سپردن نام زیگر سخت است بنابراین لری تصمیم گرفت نام فامیلی کینگ را که در یک آگهی تجاری در روزنامه «میامی هرالد» با آن مواجه شده بود، برای خود برگزیند. در نهایت طی دوسال او به شکل قانونی هم نامش را عوض کرد.

 

لری پس از مدتی کار در ایستگاه رادیویی تصمیم گرفت مصاحبه‌هایی نیز برای برنامه‌های صبح این ایستگاه رادیویی انجام دهد. وی صبح‌ها به رستوران «پامپرنیک» در ساحل میامی می‌رفت و در آنجا با هر کسی که مواجه می‌شد مصاحبه می‌کرد. وی اولین مصاحبه اش را با یکی از گارسون‌های همان رستوران انجام داد. دو روز بعد «بابی درین» خواننده معروف آمریکایی که برای ارائه کنسرت در میامی حضور داشت، وارد رستوران شد. بدین ترتیب اولین مصاحبه لری کینگ با یک چهره معروف انجام گرفت.

 

فعالیت‌های کینگ در ایستگاه رادیویی WIOD باعث افزایش محبوبیت وی در میامی شد. او چند سال بعد در ماه مه 1960 به مجری گری در برنامه «پشت پرده میامی» در شبکه تلویزیونی WPST-TV Channel پرداخت. وی در این برنامه به بحث در مورد مسائل مهم روز می‌پرداخت.

 

کینگ موفقیت اش را با کمک «جکی گلیسون» کمدین آمریکایی که برنامه تلویزیونی اش در میامی ضبط می‌شد، تثبیت کرد.

 

لری کینگ یک دهه بعدی را به همین منوال طی کرد. او هم مجری رادیویی بود و هم مجری تلویزیونی.

 

علاوه بر این، کینگ در شبکه تلویزیونی WPST-TV Channel به عنوان مفسر برنامه‌های ورزشی نیز حضور داشت.

 

زندگی کاری لری به همین منوال ادامه داشت تا اینکه وی در 20 دسامبر 1971 به اتهام کلاهبرداری دستگیر شد و هر دو کارش را از دست داد. اگرچه وی بعد‌ها از این اتهامات تبرئه گشت، اما چند سال طول کشید تا اعتبار از دست رفته خود را باز یابد.

 

دستگیری به اتهام کلاهبرداری

در 20 دسامبر 1971 لری کینگ در میامی فلوریدا دستگیر شده و متهم به کلاهبرداری شد. این اتهام در ارتباط با معاملات لری با یک یهودی دیگر به نام «لوئیس وولفسون» به وی وارد گشت. وولفسون یک دلال مالی بدنام و کلاهبردار بود. اگرچه جزئیات این معامله فاش نشد، اما ظاهرا کینگ به وولفسون وعده داده بود که از رابطه خود با «جان میچل»

 

دادستان کل دولت «ریچارد نیکسون» استفاده نماید تا وی را از اتهامات وارده تبرئه سازد. (وولفسون در آن زمان به علت فروش اوراق بهادار ثبت نشده در زندان به سر می‌برد.)

بنا بر ادعای وولفسون، وی در مجموع مبلغ 48 هزار دلار به کینگ داده بود، اما او سهم میچل را پرداخت نکرده بود. بدین ترتیب وولفسون علیه لری کینگ اقامه دعوی نمود.

 

برنامه رادیویی «لری کینگ شو» و معروفیت سراسری

در اواخر سال 1970، ماجرای کلاهبرداری دیگر از خاطرات زدوده شده بود و کینگ توانست بار دیگر به عرصه رسانه‌ای میامی بازگردد.

 

وی در سال 1978 بار دیگر توسط WIOD استخدام شد و شروع به پخش یک برنامه سراسری به نام «لری کینگ شو» در «شبکه رادیویی میوچال» (Mutual Radio Network) کرد. این برنامه بسیار موفق بود و باعث محبوبیت سراسری وی شد.

 

این برنامه به صورت زنده از دوشنبه تا جمعه از نیمه شب تا 5:30 صبح پخش می‌شد. کینگ در 90 دقیقه نخست با میهمانی مصاحبه می‌کرد و سپس شنوندگان در 90 دقیقه بعدی تماس گرفته و سوالات خود را مطرح می‌کردند. در ساعت 3 صبح، شنوندگان اجازه داشتند تماس بگیرند و در مورد موضوعی آزاد تا پایان برنامه با لری کینگ گفتگو داشته باشند.

کینگ اغلب برای سرگرم کردن شنوندگان خاطرات جالبی از دوران جوانی و اوایل کارش تعریف می‌کرد.

 

زمان پخش این برنامه در سال آخر به عصر افتاد.

این برنامه که تا سال 1994 ادامه داشت، از 500 ایستگاه رادیویی وابسته در سراسر آمریکا پخش می‌شد. در پی این امر «تد ترنر» بنیانگذار شبکه سی ان ان، از وی دعوت کرد که به این شبکه خبری نقل مکان کرده و برنامه خود را در آنجا به صورت تصویری ادامه دهد.

  • ۹۹/۱۱/۰۸
  • عرفان دعاپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی